UEFA: Επίσημα αποβλήθηκε το Δουβλίνο, αντί του «Σαν Μαμές» τα ματς του Euro στο «Λα Καρτούχα, με παρουσία κόσμου οι αγώνες στο Μόναχο

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 14:52
UPD:14:55
REUTERS/Denis Balibouse
A- A A+

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η UEFA την Παρασκευή έκανε γνωστό ότι τα ματς του Euro 2020 που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο Μόναχο θα γίνουν κανονικά, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο το «Λα Καρτούχα» της Σεβίλης θ΄ αντικαταστήσει το «Σαν Μαμές» του Μπιλμπάο, για την ίδια διοργάνωση.

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία έκανε γνωστό ότι οι αναμετρήσεις που έχουν οριστεί για το Μόναχο θα διεξαχθούν στην φυσική έδρα της Μπάγερν, την «Αλιάνζ Αρένα» με την παρουσία οπαδών στις εξέδρες ξκαι συγκεκριμένα μίνιμουμ 14.500 θεατές.

Μετά την αποβολή του «Σαν Μαμές» της Αθλέτικ Μπιλμπάο, η UEFA επισημοποίησε ότι τα ματς που θα γίνουν επί ισπανικού εδάφους θα διεξαχθούν στο στάδιο «Λα Καρτούχα» της Σεβίλης.

Εκτός διοργάνωσης, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού, τέθηκε και το Δουβλίνο, ενώ τα τρία ματς της φάσης των ομίλων θα διεξαχθούν στην Αγία Πετρούπολη, η οποία ήδη έχει αναλάβει τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων του 2ου ομίλου, κι ενός για τους προημιτελικούς.

Ο αγώνας που είχε οριστεί στο Δουβλίνο για την φάση των «16» του Euro θα τελεστεί στο «Γουέμπλεϊ»ϊ, το οποίο θεωρούταν ως φαβορί για τη διεξαγωγή περισσότερων αγώνων, αφενός λόγω της μεγάλης χωρητικότητας του, αφετέρου, διότι θα έχουν διεξαχθεί και άλλα ματς με την παρουσία κόσμου, όπως ο τελικός του Carabao Cup ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Τότεναμ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις