Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2007 07:00
A- A A+

ΒΑΘΜΙΑΙΑ μεταβολή του καιρού από τα δυτικά, με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 τοπικά 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες, με σποραδικές βροχές και από το μεσημέρι καταιγίδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 και τοπικά στο Ιόνιο με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές ή καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 τοπικά 4 και αργότερα στα νότια ανατολικοί 5 και τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στη Δυτική Κρήτη, καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 τοπικά 4 και αργότερα ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 τοπικά 4 και από το βράδυ ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το βράδυ υπάρχει πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 τοπικά 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 τοπικά 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, τα Ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο, προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Ανεμοι: Στα δυτικά νότιο 3 με 5 Μποφόρ, οι οποίοι αργότερα θα γίνουν βορειοδυτικοί 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 Μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 Μποφόρ, οι οποίοι βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί 6 Μποφόρ. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία, κυρίως στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή