Σκορσέζε, Ντι Κάπριο και Ντε Νίρο σε νέες περιπέτειες

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 08:01
A- A A+

Οι Apple Original Films και Oklahoma Film + Music Office ανακοίνωσαν την έναρξη της παραγωγής της ταινίας «Killers of the Flower Moon» με σκηνοθέτη τον Μάρτιν Σκορσέζε και πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Η ταινία «Killers of the Flower Moon» -βασισμένη στο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν, αφορά μια σειρά δολοφονιών μελών της φυλής Όσατζ, το 1920, για το πετρέλαιο που βρέθηκε στη γη τους. Ο Σκορσέζε διευκρίνισε, σε δήλωσή του, ότι σύμβουλοι της φυλής Όσατζ βοηθούν στα γυρίσματα.

«Για να είμαστε σε θέση να αφηγηθούμε αυτήν την ιστορία στον τόπο όπου διαδραματίστηκαν αυτά τα γεγονότα, είναι εξαιρετικά σημαντικό και κρίσιμο για να μας επιτραπεί να απεικονίσουμε μια ακριβή εικόνα του χρόνου και των ανθρώπων» δήλωσε ο Σκορσέζε.

Ο σκηνοθέτης πρόσθεσε ότι ηθοποιοί και μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου που συνεργάζονται μαζί του στην ταινία «Killers of the Flower Moon», είναι από την περιοχή της Οκλαχόμα.

/

Ο σεναριογράφος Έρικ Ροθ έκανε τη διασκευή του βιβλίου του Γκραν για τον κινηματογράφο. Στην ταινία πρωταγωνιστούν, επίσης, οι Τζέσι Πλίμονς, Λίλι Γκλαντστόουν, Κάρα Τζέιντ Μάιερς, Τζέισον Ίσμπελ κ.ά.

 

Προτεινόμενα για εσάς