Τεράστιο βήμα για την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ με το «διπλό» επί του Άρη

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 21:36
UPD:22:07
INTIME SPORTS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ... πήρε μπροστά για τα καλά και με την αποψινή του μεγάλη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη (1-0), «έπιασε» τον «συμπολίτη» στην 2η θέση των play off, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος.

Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ (1-0) και το «τρίποντο» επί του Ολυμπιακού στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή (2-0), ο «Δικέφαλος» του Βορρά έκανε το 3Χ3 τις τελευταίες 2 εβδομάδες και σε μία εξαιρετικά κρίσιμη καμπή της σεζόν η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ανταποκρίνεται με τον ιδανικότερο τρόπο και στους δύο στόχους που της έχουν απομείνει (έξοδος στην Ευρώπη και κατάκτηση του Κυπέλλου)

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη, ουσιαστικά, ευκαιρία τους με τον Σβαμπ να εκμεταλλεύεται την αδράνεια του Εμάνουελ Σάκιτς «τσιμπώντας» την μπάλα κάτω από τα πόδια του Χουλιάν Κουέστα για το 1-0!

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, παρά την αποβολή στο 86’ του Ουάρντα (είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς) με δύο κίτρινες μέσα σε δύο λεπτά και, κυρίως, χάρη στη σπουδαία επέμβαση του Πασχαλάκη στο πλασέ στην κίνηση του Μπερτόγλιο, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων!    

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις