Μίλαν, η 9η ομάδα που αποχωρεί από την ESL

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 14:50
UPD:14:56
REUTERS/JENNIFER LORENZINI
A- A A+

Η Μίλαν έγινε η 9 ομάδα από το τιμ των αρχικών 12 που αποχώρησε και επισήμως από το εγχείρημα της European Super League.

Μετά τις έξι αγγλικές ομάδες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ, Τότεναμ και Άρσεναλ), την Ίντερ και την Ατλέτικο Μαδρίτης, οι «ροσονέρι» με ανακοίνωσή τους εξηγούν το λόγο της απόφασής τους να μη συμμετέχουν στο νέο φορέα του ποδοσφαίρου.

«Αποδεχτήκαμε την πρόσκληση για συμμετοχή στο πρόγραμμα της Super League με την πραγματική πρόθεση να παραδώσουμε την καλύτερη δυνατή ευρωπαϊκή διοργάνωση στους οπαδούς ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο και προς το συμφέρον του συλλόγου και των δικών μας οπαδών. Η αλλαγή δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά η εξέλιξη είναι απαραίτητη για την πρόοδο και οι δομές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχουν εξελιχθεί και αλλάξει στο πέρασμα των δεκαετιών.

Ωστόσο, οι φωνές και οι ανησυχίες των οπαδών σε όλο τον κόσμο έχουν εκφραστεί σαφώς για τη Super League, και η Μίλαν πρέπει να είναι ευαίσθητη στις φωνές εκείνων που αγαπούν αυτό το υπέροχο άθλημα» αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του Μιλάνου.

Πλέον, απομένουν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόιμο και... τυπικά οι Γιουνέντους, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις