ΠΑΣΟΚ: «Ο κ.Μπασιάκος ξέχασε όσα έλεγε για τις ενισχύσεις των αγροτών»

Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2007 15:50
A- A A+

«Τα μόνα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση στον αγροτικό τομέα είναι για τη στήριξη των εκλογικών της στοχεύσεων. Ο κ. Καραμανλής δεν τήρησε καμία από τις προεκλογικές του υποσχέσεις. Αντίθετα, αποδεικνύει καθημερινά ότι αντιμετωπίζει τον αγροτικό χώρο ως "τσιφλίκι" του και τους αγρότες και κτηνοτρόφους ως ψηφοφόρους μιας χρήσεως».

Τα παραπάνω αναφέρει ο υπεύθυνος Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Αργύρης, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευ. Μπασιάκου,μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/06/04/1341889.htm .

Ειδικά για το θέμα των αποζημιώσεων και των ενισχύσεων των αγροτών, ο κ. Αργύρης κατηγόρησε τον κ. Μπασιάκο ότι ξέχασε όσα έλεγε πριν ακόμη τις Δημοτικές εκλογές του 2006, για καταβολή των αγροτικών ενισχύσεων το Δεκέμβριο του ιδίου έτους. «Είναι Ιούνιος του 2007, δηλαδή περίπου επτά μήνες μετά και, όχι μόνο δεν έχουν πληρωθεί όλοι οι αγρότες, αλλά ουδείς κυβερνητικός παράγοντας αναλαμβάνει δημόσια δέσμευση για το πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία», επισημαίνει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή