Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 05 Ιουνίου 2007 07:00
A- A A+

ΒΡΟΧΕΣ και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στη Δυτική, την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, προβλέπει για σήμερα, Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 τοπικά 4 Μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα το πρωΐ βορειοανατολικοί 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Παροδικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 και τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Από το απόγευμα ο καιρός στα νότια θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στα νότια 6 Μποφόρ. Από το απόγευμα στα νότια θα πνέουν δυτικοί 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Παροδικές νεφώσεις με τοπικά βροχές και καταιγίδες μικρής διάρκειας. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 5 τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη Βόρεια Κρήτη, η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς υψηλότερη.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές, κυρίως στις βορειότερες περιοχές, όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες. Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Νεφώσεις με παροδικές βροχές και καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Ανατολικοί 3 και τοπικά 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 και τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με παροδικές βροχές και καταιγίδες στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, καθώς και τα Νησιά του Βορειο-Ανατολικού Αιγαίου, προβλέπει για αύριο, Τετάρτη, η ΕΜΥ. Τα φαινόμενα στη Βόρεια Ελλάδα θα είναι κατά τόπους έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Στα δυτικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 5 με Μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ και στα νότια 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή