Αντίθετη η Ντόρτμουντ με τη δημιουργία της ESL

Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 13:21
UPD:13:28
Pool via REUTERS/LEON KUEGELER
A- A A+

Την αντίθεσή του με την διοργάνωση της European Super League εξέφρασε δημόσια ο διευθύνων σύμβουλος της Μπρούσια Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε.

Ένα 24ωρο μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις που διαμορφώνονται στο ποδόσφαιρο, ο κορυφαίος παράγοντας των «Βεστφαλών» πήρε θέση εκφράζοντας την διαφορετική στάση του συλλόγου:

«Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ECA συγκεντρώθηκαν για το συνέδριο την Κυριακή (18/4) το απόγευμα και επιβεβαίωσαν ότι η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της περασμένης Παρασκευής εξακολουθεί να ισχύει", δήλωσε αρχικά ο Βάτσκε και πρόσθεσε:

«Αυτή η απόφαση σημαίνει ότι οι σύλλογοι θέλουν για την εφαρμογή της προγραμματισμένης μεταρρύθμισης του UEFA Champions League. Ήταν η σαφής γνώμη των μελών του διοικητικού συμβουλίου του ECA ότι απορρίφθηκαν τα σχέδια για τη δημιουργία ενός Super League. 

Και οι δύο γερμανικοί σύλλογοι που εκπροσωπούνται στο διοικητικό συμβούλιο του ECA, η Μπάγερν Μονάχου και η Ντόρτμουντ, αντιπροσώπευαν 100% τις απόψεις σε όλες τις συζητήσεις που γίνονται.»

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις