Πέμπτη σερί νίκη η Γιουνάιτεντ με πρωταγωνιστή τον Γκρίνγουντ

Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 20:24
UPD:20:28
Pool via REUTERS/MARTIN RICKETT
A- A A+

Την 5η συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής (18/04) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία με πρωταγωνιστή τον Γκρίνγουντ επικράτησε με 3-1 της Μπέρνλι στο «Ολντ Τράφορντ».

Το σκορ άνοιξαν οι «μπέμπηδες» στο 48΄ με τον Γκρίνγουντ, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό ανάμεσα σε Ράσφορντ και Φερνάντες.

Η «απάντηση» της Μπέρνλι ήταν άμεση. Πριν καλά-καλά συμπληρωθούν δύο λεπτά από το γκολ που δέχτηκαν, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια με την κεφαλιά του Ταρκόφσκι. Το γκολ αυτό ήταν το 1000ό που δέχτηκαν οι «κόκκινοι διάβολοι» στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας.

Η ομάδα του Σόλσκιερ πίσε αρκετά στη συνέχεια και δικαιώθηκε στο 84΄ με τον Γκρίνγουντ να κάνει το σουτ από πλάγια θέση στην περιοχή και τη μπάλα να κοντράρει στον Κορκ, ν΄ αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα (2-1).

Το γκολ αυτό πιστώθηκε στον Γκρίνγουντ και ήταν το 15ο του στην κορυφαία κατηγορία από την έναρξη της περασμένης σεζόν, όντας ο κορυφαίος έφηβος σκόρερ στα πέντε τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (14 έχει ο Σάντσο της Ντόρτμουντ).

Το ματς τελείωσε οριστικά στις καθυστερήσεις, όταν οι παίκτες του Σον Ντάις είχαν ανοιχτεί για το 2-2 και ο Καβάνι δέχτηκε την ασίστ του Φαν Ντε Μπέεκ για να γράψει το 3-1 με το 8ο γκολ του στη φετινή Premier League και 4ο έχοντας περάσει ως αλλαγή.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις