«Ανάσταση»... Λαζάρου στο 93΄

Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 17:27
UPD:17:32
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος «ανέστησε» τον Ατρόμητο στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ενώ όλα έδειχναν ότι οι Κρήτες θα πανηγύριζαν την δεύτερη εφετινή τους νίκη στα play out, ο πολύπειρος επιθετικός ήρθε με μία κεφαλιά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να «γράψει» το τελικό 1-1 στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» για την 4η αγωνιστική των play out και να γλιτώσει τους Περιστεριώτες από μία ήττα που θα τους έβαζε σε μπελάδες παραμονής.

Από την άλλη η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό. Ο βαθμός δεν που πήρε έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς δεν μπορεί να αφήνει ικανοποιημένους τον προπονητή και τους παίκτες και μένει να φανεί στο φινάλε εάν η απώλεια αυτή μπορεί να της κοστίσει...

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 16ο λεπτό, με τον Βάτερμαν να αποκρούει ενστικτωδώς σε κόρνερ την κοντινή προοβλή του Γιακουμάκη. Άλλες αξιόλογες φάσεις δεν υπήρχαν στο πρώτο μέρος, πλην εκείνης του 44΄, όταν ο Μουνίθ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το VAR ακύρωσε το γκολ, καθώς ο Ισπανός ήταν εκτεθειμένος (οφσάιντ) πριν σκοράρει.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά και απείλησε στο 53΄ με κεφαλιά του Διαμαντή, που εξουδετέρωσε ο Γιαννιώτης. Σε ανάλογη φάση στο 66΄, η μπάλα από την κεφαλιά του Διαμαντή σταμάτησε στο απλωμένο χέρι του Σάλομον και ο διαιτητής, αφού είδε το βίντεο, καταλόγισε πέναλτι με το οποίο ο Ντε Γκουζμάν άνοιξε το σκορ στο 68΄.

Χωρίς να έχει άλλη επιλογή ο Ατρόμητος ανοίχτηκε και πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς, όμως, να είναι απειλητικός. Όλα αυτά έως το 93ο λεπτό, όταν από σέντρα του Ραμπέγιο, ο Χριστοδουλόπουλος νίκησε στο δεύτερο δοκάρι τον Ουές και με έξυπνη κεφαλιά ισοφάρισε λυτρώνοντας τους «κυανόλευκους».

Μετά τη σέντρα οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Σακόρ, ο οποίος αστόχησε από καλή θέση, στερώντας από τον ΟΦΗ την τελευταία ευκαιρία για μία μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις