Αναβλήθηκαν τα τρία επόμενα ματς της Χέρτα

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 16:41
UPD:16:42
City-Press GmbH/Jan-Philipp Burmann
A- A A+

Το... κύμα κορωνοϊού που έχει «χτυπήσει» την Χέρτα ανάγκασε τη διοργανώτρια αρχή της Bundesliga να κάνει αποδεκτό το αίτημα των Βερολινέζων και να αναβάλλει τους τρεις προσεχείς αγώνες τους στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Όπως ανακοινώθηκε από την λίγκα δεν θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις των «πρωτευουσιάνων» με τη Μάιντς (18/04), τη Φράιμπουργκ (21/04) και τη Σάλκε (24/04), οι οποίες και θα επαναπρογραμματιστούν σε νεότερες ημερομηνίες.

Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα (16/04) και τέταρτο κρούσμα κορωνοιού, με ολόκληρη την ομάδα να έχει τεθεί σε καραντίνα 14 ηνερων.

Η αναβολή των τριών επόμενων αγώνων της ήταν... μονόδρομος και πλέον οι Βερολινέζοι καλούνται να δώσουν έναν "μαραθώνιο", με έξι αγώνες σε διάστημα τριών εβδομάδων, όπου θα παλέψουν για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Μετά από 28 αγώνες στο πρωτάθλημα η Χέρτα έχει 26 βαθμούς. Ισοβαθμεί με την Αρμίνια Μπίλεφελντ, αλλά λόγω καλύτερης διαφοράς βρίσκεται στην 15η θέση της κατάταξης, μόλις τρεις βαθμούς μπροστά από την 17η Κολωνία. Υπενθυμίζεται ότι ο 17ος και ο 18ος της (η Σάλκε έχει υποβιβαστεί) υποβιβάζονται απευθείας, ενώ ο 16ος δίνει αγώνες μπαράζ με τον τρίτο της δεύτερης κατηγορίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις