Η Χέρτα ζήτησε αναβολή των επόμενων τριών αγώνων της

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 15:22
UPD:15:26
EPA/SASCHA STEINBACH
A- A A+

Η Χέρτα αιτήθηκε στη Γερμανική Ποδοσφαιρική Λίγκα (DFL) να αναβάλει τους επόμενους τρεις αγώνες της, καθώς εντοπίστηκε τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού μεταξύ των παικτών και του επιτελείου του συλλόγου, οι οποίοι έχουν μπει σε καραντίνα 2 εβδομάδων.

Ο σύλλογος είχε ανακοινώσει χθες (15/4) ότι ο προπονητής Παλ Ντάρνταϊ, ο βοηθός του Αντμίρ Χαμζάγκιτς και ο επιθετικός Ντόντι Λουκεμπάκιο βρέθηκαν θετικοί στην COVID-19.

Αυτή η εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα και το προσωπικό να μπουν σε απομόνωση, ωστόσο θα μπορούσαν να κάνουν προπόνηση και να δίνουν αγώνες.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, όμως, βρέθηκε θετικός και ο Μάρβιν Πλάτενχαρτ, με αποτέλεσμα οι τοπικές υγειονομικές αρχές να επιβάλουν πιο αυστηρούς περιορισμούς στην ομάδα.

Η Χέρτα ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει στα επόμενα τρία παιχνίδια της Μάιντς (18/4), Φράιμπουργκ (21/4) και Σάλκε (24/4).

Η Χέρτα είναι 15η στη βαθμολογία με 26 βαθμούς, όσους έχει και η 16η Αρμίνια Μπίλεφελντ, η οποία κατέχει αυτή τη στιγμή τη θέση που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου/υποβιβασμού με τον 3ο της Β΄ κατηγορίας για την παρουσία στην Μπουντεσλίγκα της επόμενης περιόδου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις