Super League: Σκοπιανός διαιτητής στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 12:41
UPD:12:46
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Μια... ιδιαίτερη επιλογή έκανε ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, για το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο Άγγλος διαιτητής επέλεξε τον 44χρονο Αλεξάνταρ Στάβρεφ από τη Βόρεια Μακεδονία, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Ντέγιαν Κονσταντίνοφ και Γκότσε Πετρέσκι. Τέταρτος θα είναι Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Ολλανδός Γερόεν Μάνσοτ, με τον Μπουξμπάουμ.

Ο άλλος... αλλοδαπός διαιτητής του σαββατοκύριακου είναι ο 39χρονος Εσθονός Κρίστο Tόβερ, επίσης από την Α΄ κατηγορία της UEFA, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ, Στεν Κλάασεν, τέταρτο τον Κουμπαράκη και στο VAR τον Πορτογάλο Βάσκο Σάντος με τον Φωτόπουλο.

Την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, επίσης την Κυριακή 18 Απριλίου, θα διευθύνει ο Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Δημητριάδη, Αλεξέα, τέταρτο τον Αγγελάκη και στο VAR τους Παπαδόπουλο και Σαμοΐλη.

Τις αναμετρήσεις των πλέι άουτ, αντίστοιχα, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 17 Απριλίου, θα διευθύνουν: ΟΦΗ-Ατρόμητος ο Φωτιάς, Παναιτωλικός-Απόλλων ο Σκουλάς, Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα ο Κουτσιαύτης και Λαμία-ΑΕΛ (19/4) ο Δοαμαντόπουλος.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις