UEFA: Ποινή στον Ερυθρό Αστέρα για τον Ιμπραΐμοβιτς

Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 00:06
UPD:00:11
REUTERS/Daniele Mascolo
A- A A+

Ο Ερυθρός Αστέρας τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 30.000 ευρώ, για ρατσιστική συμπεριφορά και παραβιάσεις του πρωτοκόλλου της Covid-19 στη διάρκεια του αγώνα με τη Μίλαν, για τους «32» του Europa League.

Άτομο που καθόταν στην εξέδρα των VIP του γηπέδου του Αστέρα χρησιμοποίησε ρατσιστικούς κι εθνοτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος έχει καταγωγή απ’ τη Βοσνία, στη διάρκεια του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων στους «32» της διοργάνωσης τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Ο Ερυθρός Αστέρας, θα παίξει τους επόμενους δύο εντός έδρας αγώνες του πίσω από κλειστές πόρτες. Η ποινή για τον δεύτερο αγώνα, θα ανασταλεί για ένα έτος από την ημερομηνία της απόφασης αυτής, που αφορά τη ρατσιστική συμπεριφορά οπαδών του» ανακοίνωσε η UEFA.

Ο σερβικός σύλλογος, που κατάκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1991, ζήτησε συγνώμη από τη Μίλαν και τον Ιμπραΐμοβιτς την επομένη του αγώνα και υποσχέθηκε να συνεργαστεί στενά με τις σερβικές αρχές για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος ωστόσο δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις