Ματέους: «Ο Φλικ στην Εθνική Γερμανίας, ο Νάγκελσμαν στην Μπάγερν»

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 11:49
UPD:11:53
EPA/MARCELO SAYAO
A- A A+

Τη γνώμη του για τον διάδοχο του Γιόακιμ Λεβ στον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας μετά το Euro εξέφρασε ο Λόταρ Ματέους.

Ήδη, ο τεχνικός διευθυντής των «πάντσερ», Ολιβερ Μπίερχοφ, έχει ξεκινήσει τις επαφές με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Λεβ, με τον παλαίμαχο διεθνή άσο της Μπάγερν να εκτιμά ότι ο νυν τεχνικός των Βαυαρών, Χάνσι Φλικ, θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής και την θέση του στην Μπάγερν θα πάρει ο νυν προπονητής της Λειψίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν!

«Είμαι πεπεισμένος πως ο Φλικ δεν θα είναι μετά το τέλος της εφετινής σεζόν στον πάγκο της Μπάγερν. Υπάρχει η πρόταση της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που τον έχει στην κορυφή της λίστας της και θεωρώ πως βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Από την πλευρά της η Μπάγερν έχει κάνει μία πρώτη συζήτηση με τον τεχνικό της Λειψίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, για να του αναθέσει τα ηνία, ενώ έχουν συζητήσει για οικονομικά και μεταγραφικά θέματα», τόνισε σχετικά ο Ματέους, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του Μονάχου από την Παρί Σεν Ζερμέν στους προημιτελικούς του Champions League.

Και τα γερμανικά ΜΜΕ θεωρούν πιθανή την αποχώρηση του Φλικ από το Μόναχο, καθώς φέρεται να μην διατηρεί καλές σχέσεις με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και να έχει σοβαρά παράπονα από την αποδυνάμωση του ρόστερ τον τελευταίο χρόνο, μετά την πώληση του Τιάγκο Αλκάνταρα στη Λίβερπουλ και την επικείμενη αποχώρηση των Αλάμπα και Μπόατενγκ το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις