Ποκετίνο: «Στα συνολικά 180 λεπτά πέρασε η ομάδα που το άξιζε»

Φλικ: «Η πρόκριση χάθηκε στο Μόναχο»
Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 08:55
UPD:09:00
REUTERS/PETER POWELL
A- A A+

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται δίκαια στους ημιτελικούς του Champions League, σύμφωνα με τον προπονητή της Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Ο Αργεντινός για μία ακόμη φορά παρουσιάστηκε απόλυτα  «προσγειωμένος» στις δηλώσεις του μετά τη σπουδαία πρόκριση επί της Μπάγερν, για μία ακόμη φορά αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί, ενώ στάθηκε και στον Νεϊμάρ, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης είχε τρία δοκάρια, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει.

«Η Μπάγερν είχε περισσότερη κυριαρχία αλλά στα συνολικά 180 λεπτά, προκρίθηκε η ομάδα που το άξιζε κι αυτή ήταν η Παρί. Η Παρί άξιζε να περάσει στα ημιτελικά, ήταν η ομάδα με τη μεγαλύτερη ψυχραιμία απέναντι στο αντίπαλο τέρμα ενώ είχε και μικρή δόση τύχης» επισήμανε ο προπονητής των «πρωτευουσιάνων μετά τον αγώνα, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στον Νεϊμάρ:

«Έχει επιστρέψει στην καλύτερη φόρμα του, έχει ανάγκη από χρόνο και υπομονή. Είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής αλλά αυτό δεν είναι κάτι που το ανακαλύπτουμε σήμερα.»

Για τη συνέχεια είπε: «Δεν είμαστε το φαβορί για το τρόπαιο. Παραμένουμε ταπεινοί, κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι αντίπαλός μας για να σχεδιάσουμε τα πλάνα μας.»

Αναφορά στον Νεϊμάρ έκανε και ο ιδιοκτήτης των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, ο οποίος μετά τον αγώνα είπε μπροστά στις κάμερες: «Ελπίζω ότι ο Νεϊμάρ, αλλά και ο Εμπαπέ δεν έχουν κανένα λόγο να φύγουν και θα συνεχίσουν για πολλά χρόνια ακόμη στην ομάδα.»

                          Φλικ: «Η πρόκριση χάθηκε στο Μόναχο»

Στεναχωρημένος από τον αποκλεισμό της Μπάγερν στο Champions League ήταν μετά τη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν ο προπονητής των Βαυαρών, Χάνσι Φλικ.

Ο Γερμανός παραδέχθηκε ότι η πρόκριση για την ομάδα του χάθηκε μετά την ήττα με 2-3 στο Μόναχο: «Νομίζω ότι στο πρώτο ματς κρίθηκαν όλα, με τις ευκαιρίες που δε μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε.

Και το τρίτο γκολ που δεχτήκαμε ήταν υπερβολή, το 2-2 θα ήταν καλό. Αυτό το βράδυ (σ.σ: χθες), δεν είχαμε τύχη στα τελευταία λεπτά, ειδικά όταν ο Λιρόι (Σανέ) ήταν σε καλή θέση και επέλεξε να δώσει πάσα αντί να δοκιμάσει την τύχη του», τόνισε μεταξύ άλλων ο 56χρονος προπονητής της Μπάγερν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις