Φθιώτιδα: Κατείχε παράνομα οπλισμό, ναρκωτικά χάπια και καπνό

Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 16:23
UPD:16:23
Ελληνική Αστυνομία
A- A A+

Μαχαίρια, κυνηγετικά όπλα, φυσίγγια και κάλυκες, ναρκωτικά χάπια και αδασμολόγητο καπνό κατείχε παράνομα ο άνδρας που συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας σε ορεινή περιοχή της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίσθηκε στην περιοχή κι ακινητοποιήθηκε. Σε έρευνες που ακολούθησαν σε σπίτια που διατηρεί τόσο στην περιοχή εντοπισμού του, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 680 ολόκληρα και 70 κομένα χάπια φαρμακευτικών σκευασμάτων για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή, 12 μαχαίρια διαφόρων τύπων με μήκος λεπίδας από 6 έως 14 εκατοστά, πέντε κυνηγετικά όπλα τα τρία εκ των οποίων κατείχε παράνομα, περίστροφο με αποξεσμένο σειριακό αριθμό, 289 φυσίγγια και εννέα κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, καθώς και τρεις νάιλον συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό συνολικού βάρους 901 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών (κατοχή και διακίνηση), περί όπλων και περί τελωνειακού κώδικα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή