Αγγλία: Εκτός τελικού League Cup οι ανήλικοι και οι εγκυμονούσες

Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 16:11
UPD:16:14
Pool via REUTERS/MICHAEL REGAN
A- A A+

Οι ανήλικοι φίλαθλοι των δύο φιναλίστ του εφετινού τελικού του League Cup Αγγλίας, των Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και οι εγκυμονούσες, δεν θα μπορέσουν να παραστούν στο Γουέμπλεϊ στιςε 25 Απριλίου για να παρακολουθήσουν δια ζώσης τον αγώνα που θα αναδείξει την τροπαιούχο ομάδα της διοργάνωσης για τη σεζόν 2020/2021.

Ο συγκεκριμένος τελικός αποτελεί ένα από τα πρώτα πιλοτικά αθλητικά γεγονότα που θα τεστάρει η βρετανική κυβέρνηση για να διαπιστωθεί εάν και κατά από ποιες προϋποθέσεις μπορεί να είναι εφικτή η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως έχει ήδη γνωστό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας στον τελικό του League Cup (Carabao Cup), ο οποίος θα διεξαχθεί στις 25/04 στο «ναό του ποδοσφαίρου», θα δώσουν το παρόν 8.000 φίλαθλοι.

Θα υπάρχει, όμως, και ένας περιορισμός, καθώς όπως έγινε γνωστό από τον αγώνα θα «κοπούν» για λόγους ασφαλείας όσοι και όσες δεν έχουν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, αλλά και οι γυναίκες που εγκυμονούν.

Όσον αφορά τώρα στην κατανομή των 8.000 εισιτηρίων, οι δύο φιναλίστ θα προμηθευτούν από 2.000 εισιτήρια και τα υπόλοιπα 4.000 θα διατεθούν σε μέλη του NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας στην Βρετανία) και κατοίκους της περιοχής του Μπρεντ, συνοικίας που βρίσκεται κοντά στο Γουέμπλεϊ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι για να μπορέσει κάποιος να έχει άδεια εισόδου στο γήπεδο, εκτός από το εισιτήριό του θα χρειαστεί να έχει και αρνητικό αποτέλεσμα κορονοϊού που θα έχει υποβληθεί 24 ώρες νωρίτερα. Οι τιμές των εισιτηριών για τον τελικό είναι 46 και 58 ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις