Νίκη παραμονής για τη Λαμία

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 21:34
UPD:21:42
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
A- A A+

Νίκη παραμονής στην κατηγορία, με ανατροπή μάλιστα, σημείωσε η Λαμία, που επιβλήθηκε στους «Ζωσιμάδες» με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και ουσιαστικά εξασφάλισε την παρουσία της στη Σούπερ Λίγκα και την επόμενη περίοδο.

Η ομάδα της Φθιώτιδας επέκτεινε το αήττητο σερί της σε πέντε αγώνες (3 νίκες, 2 ισοπαλίες) και ανέβηκε στην ένατη θέση, 7 βαθμούς πάνω από τη 13η ΑΕΛ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά, με γρήγορο ρυθμό και χαμένες ευκαιρίες νωρίς.  Στο 10ο λεπτό, από κόρνερ του Καρτάλη ο Παντελάκης έπιασε μία πρώτη κεφαλιά κι ο Μπρένερ από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 1-0 για τους Γιαννιώτες.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και με εξαίρεση ένα σουτ του Μαρτίνες στο 38΄ που πέρασε λίγο άουτ, δεν καταγράφηκε άλλη σημαντική στιγμή στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία ισοφάρισε γρήγορα με κεφαλιά του Τζανετόπουλου στο 47΄, από εκτέλεση φάουλ του Ντέλετιτς.

Ένα λεπτό μετά (48’), ο ίδιος παίκτης παραλίγο να σκοράρει σε βάρος της ομάδας του, όταν από το φάουλ του Καρτάλη έπιασε κεφαλιά προς τα πίσω, η οποία χτύπησε στη συμβολή των δοκαριών κι εν συνεχεία απομακρύνθηκε απ’ την άμυνα της Λαμίας.

Η Λαμία έφτασε κοντά στην ανατροπή στο 74΄, όταν ο Ντέλετιτς βγήκε σε θέση βολής μετά από κεφαλιά πάσα του Καραμάνου, ο Λοντίγκιν έκανε κακή έξοδο, όμως το πλασέ του Σέρβου μεσοεπιθετικού βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Στο 82΄ από εξαιρετική συνεργασία των Ντέλετιτς-Βασιλακάκη, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μπήκε στην περιοχή κι αυτή τη φορά δεν αστόχησε κάνοντας το τελικό 2-1 γα τη Λαμία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις