Φλικ: «Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο Παρίσι»

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 18:22
UPD:18:29
Pool via REUTERS/ANDREAS GEBERT
A- A A+

Η αποστολή της Μπάγερν στην αυριανή (13/04) ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι πάρα πολύ δύσκολη, μετά την ήττα των Βαυαρών στο Μόναχο με 2-3.

Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Χάνσι Φλικ, το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της ρεβάνς στο «Παρκ ντε Πρενς» παραδέχθηκε πως το έργο της ομάδας του θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά διαθέτει την ποιότητα για να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα.

«Ξέρουμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να σκοράρουμε τουλάχιστον δύο γκολ. Θα είναι δύσκολη η αποστολή μας αλλά αυτά είναι τα ματς για τα οποία παίζουμε ποδόσφαιρο.Θέλουμε να προκαλέσουμε μία μίνι έκπληξη στο Παρίσι και θα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι αν το καταφέρουμε», είπε αρχικά ο τεχνικός της Μπάγερν και συνέχισε:

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες στον πρώτο αγώνα, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο αλλά θα δώσουμε τα πάντα.»

Στον ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Τόμας Μίλερ, ο οποίος τόνισε: «Δυστυχώς είχαμε μερικά προβλήματα τραυματισμών αλλά αισθανόμαστε πως έχουμε την ποιότητα και είμαστε πνευματικά ικανοί να γυρίσουμε το ματς.

Δεν θα πάρουμε τρελά ρίσκα παίζοντας φουλ επίθεση από το πρώτο λεπτό αλλά θα προσπαθήσουμε ωστόσο να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ.»

Το ευχάριστο για τον Φλικ είναι πως Γκορέτσκα, Ερναντέζ και Κομάν πήραν μέρος κανονικά στη τελευταία προπόνηση και θα είναι μεταξύ αυτών που θα ταξιδέψουν στην Γαλλία.

Η αποστολή της Μπάγερν αποτελείται από τους: Νόιερ, Νούμπελ, Παβάρ, Κίμιχ, Μαρτίνεθ, Σανέ, Τσουπό-Μοτίνγκ, Μπόατενγκ, Γκορέτσκα, Ντέιβις, Σαρ, Ερναντέζ, Νιανζού, Μίλερ, Αλάμπα, Κομάν, Μουζιάλα, Στάνισιτς, Ζάισερ

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις