Equipe: Ο Μέσι θέλει επιστροφή Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 11:20
UPD:11:23
REUTERS/SERGIO PEREZ
A- A A+

Ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν εργάζεται σκληρά για την ανανέωση συμβολαίου του Νεϊμάρ, η σημερινή έκδοση της εφημερίδας «L'Equipe» γράφει ότι όχι μόνο η Μπαρτσελόνα αλλά και ο ίδιος ο Λέο Μέσι «πιέζει σχεδόν κάθε μέρα» τον πρώην συμπαίκτη του για να επιστρέψει στην Καταλονία.

Από τότε που ο Ζοάν Λαπόρτα επέστρεψε στην ηγεσία της «Μπάρτσα», η προοπτική αποχώρησης του Μέσι έχει υποχωρήσει και μια ανανέωση συμβολαίου, το οποίο λήγει τον Ιούνιο, φαίνεται επικείμενη.

Ο νέος πρόεδρος, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, απέρριψε τις απόπειρες άλλων μεγάλων συλλόγων, ειδικά της Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίοι «φλέρταραν» με τον έξι φορές νικητή της «Χρυσής Μπάλα».

Μάλιστα, η παραμονή του «ψύλλου» στην Μπαρτσελόνα θα ήταν ακόμη πιο πιθανή, αν ο σύλλογος έπειθε τον Βραζιλιάνο άσο της Παρί Σεν Ζερμέν να επιστρέψει.

Μέσι και Νεϊμάρ έπαιξαν μαζί για τέσσερις σεζόν στους «μπλαουγκράνα» κερδίζοντας 9 τίτλους, συμπεριλαμβανομένου του Champions League το 2015.

Στη συνέχεια, δύο χρόνια αργότερα, ο Νεϊμάρ αποφάσισε να μετακομίσει στο Παρίσι, με την Παρί Σεν Ζερμέν να πληρώνει 222 εκ. ευρώ για να σπάσει τη ρήτρα εξαγοράς του.

Για την επιστροφή του O΄Ney στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο, εμπόδια παραμένουν το τεράστιο έλλειμμα των Καταλανών (1,17 δις ευρώ) και η αποφασιστικότητα της Παρί να ανανεώσει με τον επιθετικό της, υπό τους ίδιους όρους, το ισχύον συμβόλαιο, που προβλέπει 36,8 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις