Τέλος η σεζόν για τον Κουρμπέλη

Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 15:04
UPD:15:21
Eurokinissi Sports/ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ
A- A A+

Οριστικά χωρίς τον Δημήτρη Κουρμπέλη θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός έως το τέλος της περιόδου, όπως προέκυψε μετά τα από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο διεθνής αμυντικός μέσος σε Μόναχο και Μπολόνια.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» μετέβη στις δύο ευρωπαϊκές πόλεις, προκειμένου να πάρει κάποιες επιπλέον γνώμες για την πορεία της αποθεραπείας του, μετά την επέμβαση που έκανε τον περασμένο Ιανουάριο στους κοιλιακούς-προσαγωγούς.

Τελικά, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα το ενδεχόμενο της επιστροφής του στη διάρκεια των play off της Super League δεν υφίσταται και το νέο ειδικό πρόγραμμα που θ΄ ακολουθήσει θα έχει ορίζοντα επιστροφής πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας του «τριφυλλιού».

Ο Κουρμπέλης επέστρεψε από το εξωτερικό το μεσημέρι της Παρασκευής (9/04) με τον γιατρό της ομάδας, Γεράσιμο Σίννη, έχοντας υποβληθεί τις τρεις προηγούμενες ημέρες σε έναν πλήρη ιατρικό έλεγχο, σε ιατρικά κέντρα του Μονάχου και της Μπολόνια, εξειδικευμένα σε θέματα συνδρόμου κοιλιακών/προσαγωγών.

Όπως έγινε γνωστό στο διεθνή άσο ξεκαθαρίστηκε πως η επέμβαση που έκανε στις 20 Ιανουαρίου στους κοιλιακούς, ήταν απόλυτα επιτυχημένη, τονίζοντάς του ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το ειδικό πλέγμα που τοποθετήθηκε.

Οι γιατροί του συνέστησαν από τώρα και στο εξής να ακολουθήσει ένα διαφορετικό διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων, μετά το τέλος του οποίου που χρονολογείται στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου θα γίνει επανεκτίμηση και επαναξιολόγηση της κατάστασης, με ζητούμενο την τελική επιστροφή του στα γήπεδα σε περίπου δύο μήνες.

Αν όλα εξελιχθούν καλά, τότε ο 27χρονος άσος μέσος θα είναι σε θέση να παρακολουθήσει από το ξεκίνημά της την καλοκαιρινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις