ΠΑΣΟΚ: «Γιορτάζουν με ψευδή χρονοδιαγράμματα για να καλύψουν τις αδυναμίες τους»

Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2007 17:10
UPD:17:12
A- A A+

«Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του γιορτάζουν δοκιμαστικές λειτουργίες εργοστασίων και τη μελλοντική δήθεν επίλυση του προβλήματος της λυματολάσπης, ενώ έχουν καταρρίψει κάθε ρεκόρ παραβίασης των χρονοδιαγραμμάτων, που οι ίδιοι έχουν θέσει για την επίλυση του προβλήματος αυτού».

Αυτό δήλωσε ο υπεύθυνος Δημοσίων Εργων και Περιβάλλοντος του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κατά τη σημερινή τους επίσκεψη στο εργοστάσιο αποξήρανσης στην Ψυττάλεια http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/06/07/1343365.htm , υπενθυμίζοντας ότι ο κ. Σουφλιάς είχε υποσχεθεί το 2004 οριστική επίλυση του προβλήματος της διαχείρισης της λυματολάσπης, τον Δεκέμβριο του 2005.

Τελικώς, παρατήρησε ο κ.Λοβέρδος, «οι κυβερνώντες αντί να προστατεύουν το περιβάλλον επιδίδονται σε αυτοδιαφήμιση, σε διαφήμιση του εαυτού τους ως δήθεν περιβαλλοντιστών».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για ψευδή χρονοδιαγράμματα http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/06/07/1343361.htm καθώς όπως είπε, «αντί να λειτουργεί το εργοστάσιο με πλήρη τρόπο σε όλες τις μονάδες του, εξαγγέλλουν ότι σήμερα γίνεται μεν η δοκιμαστική λειτουργία, τους επόμενους μήνες θα γίνει η λειτουργία ενός μέρους των μονάδων αυτού του εργοστασίου και, προς το Δεκέμβριο θα ολοκληρωθεί το έργο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή