Γκόκας- Κόκκορης: 40 λεωφορεία με leasing μετά από ένα χρόνο πανδημίας και ατολμίας αποφάσεων

Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 13:29
UPD:13:31
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

«Μετά από ένα χρόνο πανδημίας, καθυστερήσεων και ατολμίας αποφάσεων, η Κυβέρνηση σήμερα κομπάζει για την απόκτηση 40 λεωφορείων με leasing», τονίζουν σε κοινή τους δήλωση ο υπεύθυνος τομέα Υποδομών και Μεταφορών και ο γραμματέας τομέα Μεταφορών του Κινήματος Αλλαγής.

«Τώρα, στα μέσα Απριλίου και την κορύφωση του τρίτου κύματος της πανδημίας, αντί για τα 300 τουλάχιστον λεωφορεία που έχουν εξαγγελθεί και έπρεπε να βρίσκονται στην κυκλοφορία από τον Αύγουστο», συμπληρώνουν. 

Είναι σε όλους γνωστός, σημειώνουν τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ, ο συνωστισμός στα ΜΜΜ, και οι κίνδυνοι που εγκυμονεί στη διάδοση του COVID-19, αποτελώντας επί μήνες εστία υπερμετάδοσης, ενώ απαιτείται, όπως υποστηρίζουν, ριζική αναδιάρθρωση των συγκοινωνιών, τόσο με αγορά εξοπλισμού, όσο και με πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού.

Σήμερα, προσθέτουν, «εκτίθεται ένας Πρωθυπουργός παρευρισκόμενος σε ένα σόου για 40 οχήματα, όταν την περίοδο 1998-2004 η χώρα απέκτησε 1500 οχήματα με Ελληνική συμπαραγωγή και κανένας Πρωθυπουργός δεν χρειάστηκε να παρευρεθεί, ούτε να κάνει δηλώσεις». 

«Αντί για τους πανηγυρισμούς με την παρουσία του Πρωθυπουργού, η Κυβέρνηση να φροντίσει, τουλάχιστον, να παραδοθούν για κυκλοφορία και τα 300 λεωφορεία, μέσα στον Απρίλιο», καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους οι τομεάρχες. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή