«Αδιάφορος» και 21η ήττα ο Παναθηναϊκός

Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 21:54
UPD:22:03
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός ήταν αδιάφορος βαθμολογικά και... αδιάφορος αγωνιστικά στο Κάουνας, όπου υπέστη μία ακόμη ήττα στην Euroleague με 93-78 από την Ζαλγκίρις, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Το θλιβερό αρνητικό ευρωπαϊκό ρεκόρ για τους «πράσινους» έπεσε στο 11-21, αλλά το... μαρτύριο για την ελληνική ομάδα δεν τελείωσε, καθώς την προσεχή εβδομάδα θα δώσει τα δύο τελευταία του ματς (εξ αναβολής) και πάλι εκτός έδρας επί ρωσικού εδάφους με Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (12/04) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (14/04) αντίστοιχα.

Οι παίκτες του Όντεντ Κάτας έπαιξαν τραγική άμυνα, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν άλλη μία βαριά ήττα. Και η Ζαλγκίρις μπορεί να ήταν αδιάφορη βαθμολογικά, αλλά τουλάχιστον αγωνίστηκε με πάθος και δύναμη, ολοκληρώνοντας την εφετινή της παρουσία στη διοργάνωση με 17-17 και στην 11η θέση. Αντίθετα το «τριφύλλι» υποχώρησε στην 15η θέση

Το «τριφύλλι» κατάφερε να είναι ανταγωνιστικό στο ματς μόνο όσο είχε διάρκεια από τα 6.75, δηλαδή στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο κατέρρευσε αμυντικά, έχασε την ευστοχία του από την περιφέρεια και μοιραία οι Λιθουανοί έκαναν... πάρτι.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς με 17 πόντους ήταν αυτός που ξεχώρισε επιθετικά για τον Πανθηναϊκό, την ώρα που από τη Ζαλγκίρις ένας ... γνώριμος του «τριφυλλιού», ο Λούκας Λεκαβίτσιους, εκτελούσε με 20 πόντους την πρώην ομάδα του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις