Χάνει και τη ρεβάνς με την Παρί ο Λεβαντόφσκι

Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 12:39
UPD:12:42
REUTERS/ANDREAS GEBERT
A- A A+

Χωρίς το μεγάλο της αστέρι, τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, θα παραταχθεί η Μπάγερν και στη ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο κορυφαίος επιθετικός του κόσμου την τεκευταία χρονιά δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ούτε στο ματς της προσεχούς Τρίτης στο «Παρκ ντε Πρενς», καθώς δεν έχει ξεπεράσει 100% τον τραυματισμό που «κληρονόμησε» με την Εθνική ομάδα της Πολωνίας στον αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 με την Ανδόρα την περασμένη εβδομάδα.

Ο τραυματισμός του είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την Μπάγερν, κάτι που φάνκε και χθες βράδυ (7/04) στην ήττα των Βαυαρών από τους Παριζιάνους στην «Αλιάνζ Αρένα». Ματς στο οποίο η Μπάγερν είχε 31 τελικές προσπάθειες, αλλά μόνο δύο κατέληξαν στα δίχτυα του Νάβας.

Ο «Λεβα» θα μείνει στα πιτς όλο τον Απρίλιο, καθώς οι γιατροί εκτιμούν ότι η επιστροφή του στα γήπεδα τοποθετείται στις αρχές του επόμενου μήνα.

«Δεν προλαβαίνω να επιστρέψω την επόμενη εβδομάδα. Είναι πολύ νωρίς. Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στα γήπεδα. Δεν μου αρέσει να κάθομαι σπίτι, αλλά θα επιστρέψω μόνο όταν νιώσω καλά και ασφαλής», δήλωσε σχετικά ο Πολωνός άσος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις