Ευρωλίγκα: Στο Κάουνας απόψε ο Παναθηναϊκός

Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 11:32
UPD:11:35
Eurokinissi Sports/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Αποστολή στο Κάουνας και αγώνα με τη Ζαλγκίρις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό, απόψε το βράδυ (8/4, 20:00), στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής στην κανονική περίοδο. 

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για τη Λιθουανία χθες με τον τεχνικό του, Όντεντ Κάτας να εκφράζει επιθυμία για «να κλείσουμε καλά τη σεζόν», κάτι που αποτυπώνει την προσέγγισή του για το παιχνίδι.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από νίκη με ανατροπή επί της Αρμάνι, στο ΟΑΚΑ (86-83) και θέλουν να βελτιώσουν το ρεκόρ τους σε 12-20, για λόγους γοήτρου.

Η βαθμολογική συγκομιδή δεν είναι κίνητρο για τους «πράσινους», που την ερχόμενη εβδομάδα έχουν στο πρόγραμμα τους χρωστούμενους δύο εκτός έδρας αγώνες στην Ευρωλίγκα (με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας) για να ολοκληρώσουν και τυπικά τη σεζόν.

Η Ζαλγκίρις που έχει... χάσει το τρένο της πρόκρισης (16-17) δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ Νάιτζελ Χέιζ.

Ο αποκλεισμός της ομάδας του Κάουνας ήταν συνέπεια των πέντε ηττών της στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Ιερεθουέλο (Ισπανία), Χορντόφ (Κροατία) και Λαβρούκχιν (Ρωσία).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις