Ώρα... Europa League απόψε

Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 09:25
UPD:09:27
REUTERS/LEE SMITH
A- A A+

Τρία φαβορί κι ένα αμφίρροπο ζευγάρι περιλαμβάνουν οι αποψινοί πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης στο Europa League.

Η Άρσεναλ, που απέκλεισε τον Ολυμπιακό, θα υποδεχθεί τη Σλάβια Πράγας, που είχε κάνει την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο αφήνοντας εκτός τη Λέστερ με νίκη (2-0) στην Αγγλία.

Ο Αρτέτα και οι ποδοσφαιριστές του είναι το φαβορί, καθώς αφενός θεωρητικά αποτελούν ανώτερο σύνολο και αφετέρου έχουν στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τη Βιγιαρεάλ, που θα φιλοξενηθεί στο Ζάγκρεμπ από την Ντιναμό, την ομάδα που άφησε εκτός την Τότεναμ του Μουρίνιο. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει στη Γρανάδα με την ομώνυμη ομάδα, που είναι η «Σταχτοπούτα» της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Σόλσκιερ, έχουν σχεδόν εξασφαλίσει συμμετοχή στο νέο Champions League, όμως θέλουν να κατακτήσουν το Europa League και αναμφίβολα διαθέτουν την ποιότητα για να το πετύχουν.

Το πιο αμφίρροπο ζευγάρι των προημιτελικών είναι αυτό του Άγιαξ με τη Ρόμα. Ο «Αίαντας» θα υποδεχθεί τους Ιταλούς στο Άμστερνταμ, με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα τον καταστήσει φαβορί για την πρόκριση.

Από την πλευρά της, η ιταλική ομάδα χαρακτηρίζεται από αγωνιστική αστάθεια κι ως εκ τούτου είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο.

Το πρόγραμμα (Πέμπτη 8 Απριλίου - 22:00)

  • Άρσεναλ-Σλάβια Πράγας
  • Άγιαξ-Ρόμα 
  • Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Βιγιαρεάλ 
  • Γρανάδα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 

*Οι δεύτεροι αγώνες θα διεξαχθούν στις 15 Απριλίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις