Μία ανάσα από τον τίτλο η Ίντερ, πιο κοντά στο Champions Leqague η Γιουβέντους

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 22:12
UPD:22:14
REUTERS/DANIELE MASCOLO
A- A A+

Ακόμη πιο κοντά στον τίτλο της Serie A μετά από 11 χρόνια βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης η Ίντερ, η οποία σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής νίκησε με 2-1 την Σασουόλο, ενώ στο εξ αναβολής ντέρμπι της 3ης ημέρας, η Γιουβέντους επιβλήθηκε με 2-1 της Νάπολι στο Τορίνο κι απέκτησε προβάδισμα έναντι της αποψινής της αντιπάλου στη μάχη για την έξοδο στο Champions League.

Τη διαφορά στα δύο ματς έκαναν τα «κανόνια» των νικητών. Ρονάλντο και Ντιμπάλα «υπέγραψαν» το «τρίποντο» της «Βέκια Σινιόρα» επί των «παρτενοπέι», που πλέον βρίσκονται εκτός... προνομιούχου τετράδας, αλλά το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και όλα μπορούν να συμβούν. Στον πάγκο έμεινε σε όλο το ματς ο Κώστας Μανωλάς για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.

Κι αν όλα είναι ανοιχτά στο κυνήγι της 4ης θέσης, αντίθετα η υπόθεση τίτλος μοιάζει να έχει ξεκαθαρίσει στο μέγιστο βαθμό. Μετά από 9 σερί πρωταθλήματα, η «Γιουβε» θα παραχωρήσει τα σκήπτρα, εκτός θαύματος, στην Ίντερ του Αντόνιο Κόντε.

Τα «κανόνια» των «νερατζούρι»... ήχησαν κι απόψε στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και με τα γκολ των Λουκάκου και Μαρτίνες ήρθε το 2-1 επί της Σασουόλο και το +11 από την δεύτερη Μίλαν.

Εννέα... στροφές προν από το φινάλε της σεζόν θα πρέπει να συμβούν «σημεία και τέρατα» για να μην σηκώσει η Ίντερ την «κούπα» του πρωταθλητή. Ο Κυριακόπουλος πέρασε στην ενδεκάδα της Σασουόλο ως αλλαγή στο 75ο λεπτό αντί του Ροτζέριο 

Να σημειωθεί ότι για τη Νάπολι η αποψινή ήττα στο Τορίνο ήταν η πρώτη μετά από τέσσερις σερί νίκες, ενώ προερχόταν συνολικά από έξι ματς αήττητο (πέντε νίκες και μια ισοπαλία) στη Serie A.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις