Ιταλία: Όγδοος διεθνής θετικός στον κορωνοϊό

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 16:35
UPD:16:39
REUTERS/INTS KALNINS
A- A A+

Μία εβδομάδα πέρασε από το τελευταίο ματς της Εθνικής Ιταλίας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 με την Λιθουανία, ωστόσο, το... κύμα των κρουσμάτων κορωνϊού που έχει «χτυπήσει» την «σκουάντρα ατζούρα» συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Το όγδοο «θύμα» της πανδημίας είναι ο Ματέο Πεσίνα της Αταλάντα, ο οποίος βρέθηκε θετικός στο ιό, όντας ασυπτωματικός και τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο σύλλογος του Μπέργκαμο.

Από την ημέρα που επέστρεψε η αποστολή στην Ιταλία (31/03) και οι διεθνείς επέστρεψαν στις ομάδες τους, βρέθηκαν να έχουν προσβληθεί από Covid-19 οι Λεονάρντο Μπονούτσι και Φεντερίκο Μπερναρντέσκι της Γιουβέντους, οι Μάρκο Βεράτι και Αλεσάντρο Φλορέντσι της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Βιντσέντζο Γκρίφο της Φράιμπουργκ και ο Αλέσιο Κράνιο της Κάλιαρι.

Παράλληλα, η Τορίνο ανακοίνωσε χθες (6/04) ένα κρούσμα, χωρίς να δώσει όνομα, με τον Τύπο της γειτονικής χώρας να αναφέρει ότι πρόκειται για τον  διεθνή τερματοφύλακα, Σαλβατόρε Σιρίγκου.

Σημειώνεται ότι οι μισοί από τους οκτώ προαναφερθέντες (Μπερναρντέσκι, Σιρίγκου, Πεσίνα και Κράνιο) αγωνίστηκαν κανονικά με τις ομάδες τους το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις