Μεσσηνία: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε 39χρονο σε κατάστημα στην Κυπαρισσία

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 15:10
UPD:17:14
eleftheriaonline.gr
A- A A+

Τραγικό περιστατικό με θύμα 39χρονο στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας. Νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, λίγο μετά τις 12:00, σε κατάστημα της περιοχής άντρας 72 ετών είχε έντονη λογομαχία με τον υπάλληλο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 72χρονος έφυγε, αλλά γρήγορα επέστρεψε οπλισμένος και πυροβόλησε τον υπάλληλο.

Ο άτυχος άντρας υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του.

Η αιτία που ο ηλικιωμένος πυροβόλησε τον 39χρονο εξετάζεται από την ΕΛΑΣ, ωστόσο αναφορές από περίοικους κάνουν λόγο ότι ο καυγάς έγινε για χρηματικό ποσό λογαριασμού.

Με ανακοίνωσή της, η εταιρεία «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» επιβεβαιώνει ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. «Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους.

Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν» δηλώνει η «ΓΕΡΜΑΝΟΣ».

Με τη σειρά της, η Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΕ εκφράζει την οδύνη της για το θλιβερό συμβάν που έλαβε χώρα σε κατάστημα του δικτύου. Όπως αναφέρει, «πρόκειται για μια τραγική απώλεια, που δείχνει πόσο εκτεθειμένοι είναι οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής και πόσο πρέπει να επιστήσουμε την προσοχή μας στην προστασία τους».

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ καλεί τον Όμιλο ΟΤΕ να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, «ώστε να μην θρηνήσουμε ξανά θύματα» και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του νέου αυτού ανθρώπου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή