ΚΚΕ: «Η κυβέρνηση συνεχίζει να προκαλεί ...»

«Από την τσέπη της θα πληρώσει;»
Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2007 14:12
A- A A+

«Η κυβέρνηση συνεχίζει να προκαλεί», υπογραμμίζει το ΚΚΕ με αφορμή την ανακοίνωση της κυβέρνησης για κάλυψη των τόκων του ομολόγου των 280 εκατ. ευρώ της JP Morgan από το Δημόσιο. «Χτες», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος, «εισηγήθηκε με σχέδιο νόμου τη διεύρυνση του τζόγου με τα αποθεματικά των ταμείων. Σήμερα εμφανίζεται γαλαντόμα και δηλώνει ότι θα πληρώσει η ίδια τους τόκους που αρνείται να επιστρέψει η JP Morgan. Από την τσέπη της θα τα βρει;»

Όπως επισημαίνεται, «η κυβέρνηση αντί να φροντίσει ώστε να επιστραφούν τα χρήματα των εργαζομένων στο σύνολό τους στα Ταμεία, επιχειρεί με τη ρύθμιση που προτείνει να φορτωθούν οι εργαζόμενοι και με πρόσθετο κόστος για το χρήμα που ήδη καρπώθηκαν οι κεφαλαιοκράτες».

«Το μόνο που πρέπει να γίνει -σημειώνεται χαρακτηριστικά- είναι να πληρώσει το κεφάλαιο που επί δεκαετίες απομύζησε και απομυζά το χρήμα των Ταμείων. Να επιστραφούν στα Ταμεία το σύνολο των χρημάτων που έχουν αρπαχτεί από αυτά από το 1950 ως σήμερα και να σταματήσει κάθε τζόγος με το χρήμα των εργαζομένων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή