Παπαρήγα: Ο λαός να καταψηφίσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2007 15:10
A- A A+

Να καταψηφίσουν τα δύο μεγάλα κόμματα κάλεσε τους ψηφοφόρους η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Καβάλα.

«Το κεντρικό σύνθημα του προεκλογικού μας αγώνα είναι ότι η εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα, η φτωχή αγροτιά, οι γυναίκες και οι νέοι που ανήκουν στα λαϊκά στρώματα, οι αυτοαπασχολούμενοι, με βάση τα συμπεράσματα και τις εμπειρίες που οι ίδιοι έχουν νιώσει στο πετσί τους, πρέπει να καταψηφίσουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να οδηγήσουν τα δύο κόμματα εξουσίας σε απώλειες και βεβαίως να δώσουν δύναμη στο ΚΚΕ για να αποκτήσει μεγαλύτερη δύναμη και μαχητικότητα το λαϊκό κίνημα και να επιταχυνθούν οι διεργασίες για συμμαχίες», είπε η κ. Παπαρήγα και πρόσθεσε:

«Η προπαγάνδα μας και το σύνθημά μας, κυρίως αυτό, ενοχλεί πολύ και τα δύο κόμματα εξουσίας, ανεξαρτήτως πώς το καθένα από τα δύο το εκφράζει αυτό. Ενοχλεί τη ΝΔ γιατί θέλει να καλλιεργήσει στο λαό την εντύπωση ότι έχει σοβαρές διαφορές από το ΠΑΣΟΚ και τη διακυβέρνησή του. Ενοχλεί το ΠΑΣΟΚ γιατί θέλει και αυτό από την πλευρά του να διακηρύξει ότι παρά τα τόσα χρόνια που διακυβέρνησε και που έχουμε απτά στοιχεία της πολιτικής του, παραμένει ένα κόμμα, το παλιό ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη με τα ριζοσπαστικά συνθήματα!»

«Και τα δύο κόμματα δεν ενδιαφέρονται μόνο γι’ αυτό που συνήθως γράφεται, να κερδίσουν το λεγόμενο κεντρώο χώρο. Ενδιαφέρονται πάνω από όλα να κλέψουν για άλλη μια φορά την ψήφο των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, των εργατοϋπαλλήλων γιατί αυτούς φοβούνται ότι θα τους έχουν απέναντί τους», επεσήμανε η γ.γ. του ΚΚΕ.

Τέλος υπογράμμισε πως το ΚΚΕ δεν πρόκειται στην προεκλογική περίοδο να αλλάξει τις θέσεις του, τα συνθήματά του, το προφίλ του. «Θα είμαστε αυτοί που ήμασταν. Δεν έχουμε λόγo άλλωστε να κρύψουμε τις θέσεις μας. Και με αυτή την έννοια θέλω να πω σε όλους αυτούς οι οποίοι ενοχλούνται από τις θέσεις του ΚΚΕ, να τους πω ότι είμαστε ένα κόμμα μαθημένο στα χιόνια , σε ανηφόρες, κατηφόρες, σε πλαγιές, και η ιδεολογική τρομοκρατία δεν μας πιάνει, μας αφήνει εντελώς αδιάφορους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή