Ρεάλ Μαδρίτης: Θετικός στον κορωνοϊό ο Βαράν, χάνει Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα

Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 15:16
UPD:15:18
EPA/IAN LANGSDON
A- A A+

Σημαντικότατο πλήγμα ενόψει του αποψινού πρώτου προημιτελικού του Champions League με την Λίβερπουλ, αλλά και του Clasico με την Μπαρτσελόνα (10/04), δέχεται η Ρεάλ Μαδρίτης.

Λίγες ώρες πριν το πρώτο ματς της οκτάδας της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην «Γηραιά Ήπειρο» με τους πρωταθλητές Αγγλίας στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο», ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Το πρόβλημα είναι τεράστιο στην άμυνα για τον προπονητή των «μερένγκες», μιας και δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον τραυματία, Σέρχιο Ράμος (ένα μήνα εκτός) και πλέον είναι υποχρεωμένος ν΄ αλλάξει άρδην γτα σχέδιά του στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει εναντίον των «κόκκινων».

Οι Μαδριλένοι έκαναν γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης ότι ο Γάλλος διεθνής κεντρικίς αμυντικός έχει προσβληθεί από τον Covid-19 και τέθηκε αμέσως σε καραντίνα, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Ως εκ τούτου δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε στο αποψινό ματς, αλλά ούτε και σε εκείνο που ακολουθεί με την Μπαρτσελόνα.

Ο Βαράν θα χάσει και τη ρεβάνς στο «Ανφιλντ» στις 14 Απριλίου ενώ ενδιάμεσα θα δει από το σπίτι του το Clasico με την Μπαρτσελόνα, το ερχόμενο Σάββατο,

Μοναδικές επιλογές για τον «Ζιζού», πλέον, στο κέντρο της άμυνας είναι οι Νάτσο και Μιλιτάο. .

Να σημειωθεί εδώ ότι ο Βαράν έγινε ο έκτος κατά σειρά παίκτης της «Βασίλισσας» που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό μέσα στη σεζόν μετά από τους Μιλιτάο, Αζάρ, Κασεμίρο, Γιόβιτς και Νάτσο, ενώ θύμα της πανδημίας έχει πέσει και ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις