«Θέατρο του παραλόγου» στην ΕΟΚ, με δεύτερη προσωρινή διοίκηση

Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 14:34
UPD:14:37
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
A- A A+

Κάθε μέρα και μία νέα προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ!

Ένα 24ωρο μετά την εκλογή του Φάνη Χριστοδούλου ως προσωρινού προέδρου της Ομοσπονδίας μπάσκετ, σήμερα (6/04) προέκυψε και... δεύτερος πρόεδρος!

Ο λόγος για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, η πλευρά του οποίου είχε αποχωρήσει από τη διαδικασία της Δευτέρας (5/04) με αποτέλεσμα οι Βαγγέλης Λιόλιος και Παναγιώτης Φασούλας να στηρίξουν τον «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ.

Η διοίκηση Βασιλακόπουλου συνεδρίασε σήμερα (6/4) κι εξέλεξε πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής τον ίδιο, ενώ οι αντιπρόεδροι εξελέγησαν οι Γολέμης και Παρίσης, ταμίας ο Δημήτρης Αγγελόπουλος και Γενικός Γραμματέας ο Τάκης Τσαγκρώνης.

Η νέα προσωρινή διοίκηση όρισε τις εκλογές για τις 30 Μαΐου, όχι όμως ηλεκτρονικά, αλλά με φυσική παρουσία.

Το συμπέρασμα: Αυτή τη στιγμή η ΕΟΚ έχει δύο διοικήσεις, προσωρινού χαρακτήρα. Αυτή με πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου, που έχει συγκαλέσει διοικητικό συμβούλιο για το μεσημέρι της Τετάρτης (7/04) και η άλλη με πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει στο Πρωτοδικείο, το οποίο καλείται να δώσει ένα τέλος σε αυτό το πρωτοφανές στα χρονικά του μπάσκετ τραγελαφικό σκηνικό.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε: «Καλησπέρα σας, μόλις ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. Στο συμβούλιο ήταν δώδεκα παρόντες με εννέα απόντες. Η απόφαση με ψήφους 11-1, παραμένει Πρόεδρος ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είναι ο κύριος Παρίσης Αντιπρόεδρος, ο κύριος Γολέμης Αντιπρόεδρος, ο κύριος Αγγελόπουλος ταμείας και ο κύριος Τσαγκρώνης γραμματέας, οι οποίοι πήραν 12 ψήφους και προκηρύξαμε εκλογές στις 30 Μαϊου, με φυσική παρουσία, σύμφωνα με το Πρωτοδικείο.

Χθες έγινε η πρόσκληση στείλανε τα άτομα τρία email, ήταν δέκα άτομα τα οποία δεν συνιστούν απαρτία με βάση το καταστατικό της ΕΟΚ, οπότε πρέπει να σεβόμαστε τις διαδικασίες όταν θέλουμε να διοικήσουμε.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις