Κλοπ: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον όρο... αουτσάιντερ»

Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 23:05
UPD:23:13
Pool via REUTERS/ADAM DAVY
A- A A+

Να κρατήσει χαμηλόύς τόνους ενόψει του πρώτου μεγάλου προημιτελικού με την Ρεάλ Μαδρίτης επιχείρησε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ τόνισε ότι οι αναμετρήσεις με τους «μερένγκες» δεν έχουν κανένα χαρακτήρα ρεβάνς, για τον χαμένο τελικό του 2018, αντίθετα τόνισε ότι το μυαλό όλων είναι συγκεντρωμένο στο πώς η ομάδα θα κάνει ένα ακόμη ένα βήμα για να πλησιάσει το 7ο τρόπαιό της στη διοργάνωση.

«Το κίνητρό μου είναι στο υψηλότερο επίπεδο, επειδή παίζουμε στο Champions League, θέλουμε να προκριθούμε και αγωνιζόμαστε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης» τόνισε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ήταν για εμάς πολύ παράξενη εκείνη η βραδιά, αλλά ήταν πολύ καιρό πριν και δεν μπορώ να ξανανιώσω αυτόν τον θυμό, οπότε δεν προσπαθώ καν!

 Αυτό που προσπαθώ είναι να προετοιμάσω την ομάδα μου για αύριο για να δείξουμε πόσο καλοί είμαστε ως ποδοσφαιρική ομάδα, σε μία παράξενη και δύσκολη εποχή. Δεν είμαστε εδώ σε περιοδεία… εκδίκησης. Η ζωή είναι έτσι. Δεν πιστεύω πάρα πολύ στην εκδίκηση, αλλά θα ήταν ωραίο να περάσουμε».

Ο Κλοπ κατέληξε: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι πολύ χρήσιμη για το ποδόσφαιρο γενικά, αλλά και για την άμυνα μας. Γι 'αυτό έχουμε την ευκαιρία. Άκουσα έξω όλους να λένε ότι η Ρεάλ είναι το φαβορί, δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Είναι συνηθισμένοι στο ρόλο και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το ρόλο του αουτσάιντερ...».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις