Διπλό έγκλημα στην Μακρινίτσα - Νεκρά δύο αδέλφια

Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 22:04
UPD:22:23
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από τις 10 το βράδυ ο φερόμενος ως δράστης του φονικού με θύματα δύο αδέλφια, μια γυναίκα και ένας άνδρας, ηλικίας 30 και 28 ετών στην Μακρινίτσα του Βόλου.

Έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων που εξελίχθηκαν σε ανθρωποκυνηγητό με καταδίωξη στους στενούς δρόμους του Πηλίου, ο δράστης έπεσε σε μπλόκο της Αστυνομίας, ενώ κατευθυνόταν στο χωριό του τον Άγιο Βλάσιο, με το αυτοκίνητό του.

 O δράστης  ήταν σύμφωνα με πληροφορίες σύζυγος της νεαρής γυναίκας με την οποία έχουν και ένα παιδάκι. Μπήκε στο σπίτι, όπου βρισκόταν με τον αδελφό της, και άγνωστο για ποιο λόγο και κάτω από ποιες συνθήκες τους μαχαίρωσε.

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Ο δράστης διέφυγε από το σπίτι και αναζητείται από την Αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από γείτονες και πήγε στο σημείο, ενώ οι σοροί των δύο άτυχων νεαρών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή