«Knives Out»: Αστρονομική συμφωνία με το Netflix για 2 σίκουελ

Στην Ελλάδα τα γυρίσματα
Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 18:24
A- A A+

Η ταινία «Στα Μαχαίρια» (Knives Out), η ευφυής μαύρη αστυνομική κωμωδία, θα έχει δύο συνέχειες, τις οποίες εξασφάλισε το Netflix, ενώ τα γυρίσματα για το πρώτο σίκουελ θα ξεκινήσουν στη χώρα μας στις 28 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το Deadline, οι συνέχειες αγοράστηκαν από το Netflix στο αστρονομικό ποσό των 450 εκατομμυρίων δολαρίων.  Η δημοφιλής υπηρεσία μάλιστα ήταν ο τελικός νικητής σε μια άτυπη «δημοπρασία», επικρατώντας των προτάσεων  των Apple και Amazon για την απόκτηση των δικαιωμάτων.

Η πρώτη ταινία, σε σκηνοθεσία του Ράιαν Τζόνσον είχε απρόσμενη επιτυχία, χάρη στο έξυπνο σενάριό της. Συγκεκριμένα οι εισπράξεις της άγγιξαν τα 311 εκατομμύρια δολάρια, με το μπάτζετ της να ανερχόταν μόλις στα 40 εκατομμύρια δολάρια.

Έτσι ο Ντάνιελ Κρεγκ θα επιστρέψει στον ρόλο του ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ, ενός μάλλον πιο σύγχρονου Ηρακλή Πουαρό. Στην υπόθεση της πρώτης ταινίας του 2019, ο ιδιόρρυθμος ντετέκτιβ Μπλανκ ανέλαβε να εξιχνιάσει την υπόθεση αυτοκτονίας (;) ενός κροίσου, η οποία όμως απεδείχθη πιο σύνθετη από ό,τι φανταζόταν, με όλα τα μέλη της οικογένειας να έχουν κίνητρο.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς