Κόντε: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη»

Κυριακή, 04 Απριλίου 2021 12:22
UPD:12:29
REUTERS/JENNIFER LORENZINI
A- A A+

Για τους περισσότερους η Ίντερ είναι βέβαιη πρωταθλήτρια Ιταλίας, για τον Αντόνιο Κόντε όχι.

Μετά τη νίκη της επί της Μπολόνια (1-0) και το «στραβοπάτημα» της συμπολίτισσας, Μίλαν, με την Σαμπντόρια (1-1). οι «νερατζούρι» αποσπάστηκαν 8 βαθμούς στην κορυφή της Serie A από τους «ροσονέρι», ενώ απομένουν ακόμη 9 αγωνιστικές κι έχουν ένα ματς λιγότερο.

Δικαιολογημένα θεωρούνται ότι βρίσκονται «αγκαλιά» με το πρώτο τους «σκουντέτο» μετά το 2011 και την κυριαρχία της Γιουβέντους, ωστόσο, ο προπονητής της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε, θεωρεί ότι η διαφορά που έχει αποκτήσει η ομάδα του δεν εξασφαλίζει τίποτα απολύτως, θέλοντας προφανώς να κρατήσει «προσγειωμένους» τους παίκτες του.

«Απομένουν ακόμη 10 ματς, εννέα για κάποιες άλλες ομάδες. Ο δρόμος είναι μακρύς και υπάρχουν ακόμη 27-30 βαθμοί που πρέπει να διεκδικήσουμε» δήλωσε ο έμπειρος προπονητής στο Sky Italia και συνέχισε:

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι το ιταλικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, πρέπει να νικάς σε κάθε παιχνίδι. Όσο λιγοστεύουν τα παιχνίδια, είναι αναπόφευκτο να αρχίσουμε να κοιτάμε μπροστά. Όμως, εξαρτάται από εμάς να κατακτήσουμε την πρώτη θέση, δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις