«Βόμβα» της Γουέστ Μπρομ στο Λονδίνο

Σάββατο, 03 Απριλίου 2021 16:50
UPD:16:55
Pool via REUTERS/MIKE HEWITT
A- A A+

Η αήττητη Τσέλσι των 14 αγώνων και συγκεκριμένα από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ο Τόμας Τούχελ γνώρισε πρωτοφανή διασυρμό στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με 2-5 από την βασική υποψήφια για υποβιβασμό (19η στη βαθμολογία) Γουέστ Μπρομ!

Αναμφισβήτητα το αποτέλεσμα στο εναρκτήριο ματς της 29ης αγωνιστικής της Premier League ήταν μη αναμενόμενο. Ιδιαίτερα με βάση την πορεία που κατέγραφαν οι «μπλε» από τότε που τους ανέλαβε ο Γερμανός Τούχελ.

Δεκατέσσερα ματς αήττητη ήταν η Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά σήμερα «προσγειώθηκε ανώμαλα» στην επιστροφή των ομάδων στη δράση μετά τη 15νθήμερη διακοπή των πρωταθλημάτων της Ευρώπης, εξαιτίας των υποχρεώσεων των Εθνικών Ομάδων στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Η Τσέλσι, μάλιστα, προηγήθηκε στο ματς με τον Πούλισιτς πριν συμπληρωθεί το ημίωρο, ωστόσο, η αποβολή του Τιάγκο Σίλβα λίγα λεπτά μετά έμελλε να φέρει τα πάνω κάτω στο ματς.

Η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις πέτυχε δύο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κι από κει και πέρα άλλα τρία στο δεύτερο, αναθερμαίνοντας κάπως τις ελπίδες της για να παραμονή (19η θέση με 21 βαθμούς).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις