Γιουβέντους: Χάνουν το ντέρμπι με την Τορίνο οι Ντιμπάλα, ΜακΚένι και Αρτούρ λόγω συμμετοχής σε κορονοπάρτι

Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 11:49
UPD:11:50
REUTERS/MASSIMO PINCA
A- A A+

Μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που ανιχνεύθηαν στην Γιουβέντους με τους Ντεμιρέλ και Μπονούτσι, η «Βέκια Σινιόρα» δεν θα έχει στη διάθεσή της στο τοπικό ντέρμπι με την Τορίνο ούτε τους Πάουλο Ντιμπάλα, Γουένστον Μακένι και Αρτούρ εξαιτίας του κορονοπάρτι, το οποίο φέρεται να διοργάνωσε ο Αμερικανός μέσος.

Όπως γίνεται αντιληπτό και οι τρεις παίκτες τιμωρήθηκαν από το σύλλογο, για τη συμμετοχή τους στο πάρτι που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (31/03).

Διοργανωτής ήταν ο ΜακΚένι, ο οποίος προσκάλεσε 10 άτομα, μεταξύ των οποίων και οι δύο συμπαίκτες του. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις απαγορεύονται στη γειτονική χώρα λόγω των μέτρων που υπάρχουν για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Αυτό φαίνεται να το... ξέχασαν ο ΜακΚένι και όσοι παραβρέθηκαν στο σπίτι του, με αποτέλεσμα οι γείτονες του Αμερικανού να καλέσουν την αστυνομία. Η κυκλοφορία στη γειτονική χώρα απαγορεύεται από τις 22:00 μέχρι τις 05:00, με την αστυνομία να φτάνει στο σπίτι του 22χρονου διεθνή στις 23:30.

Σύμφωνα με τις Corriere dello Sport και Corriere della Sera, οι τρεις παίκτες τιμωρήθηκαν με πρόστιμο και θα απουσιάσουν από το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με την Τορίνο.

Ούτως ή άλλως ο Αρτούρ θα απουσίαζε, λόγω τραυματισμού, ωστόσο ο Μακένι ετοιμαζόταν να πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα, ενώ ο Ντιμπάλα είχε επανέλθει από τραυματισμό και θα έπαιρνε σίγουρα και αυτός κάποια λεπτά συμμετοχής.

Δεν αποκλείεται η ποινή τους να επεκταθεί και για την εξ αναβολής αναμέτρηση κόντρα στη Νάπολι που είναι προγραμματισμένη για τις 7 του μήνα, ωστόσο η απόφαση θα ληφθεί εντός των ημερών. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις