Χωρίς άγχος και με καλή ψυχολογία απέναντι στην Ρεάλ ο Ολυμπιακός

Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 10:21
UPD:10:23
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Να επαναλάβει ανάλογη εμφάνιση με αυτή που έκανε προχθές το βράδυ (31/03) στην έδρα της Βαλένθια θα επιδιώξει και απόψε (2/04) στην Μαδρίτη απέναντι στην Ρεάλ ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Euroleague.

Στο τελευταίο του εκτός έδρας ματς της κανονικής περιόδου ο Ολυμπιακός θα έχει σαφώς άλλη πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά με καλή ψυχολογία και χωρίς κανένα βαθμολογικό άγχος θα προσπαθήσει να πάρει άλλη μία νίκη γοήτρου απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έχει κανένα περιθώριο για νέα απώλεια εάν θέλει να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα οι «μερένγκες» με ρεκόρ 18-14 «καίγονται» για τη νίκη προκειμένου να ελπίζουν σε πρόκριση την τελευταία αγωνιστική όπου θα αντιμετωπίσουν στην Τουρκία την Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει ήδη προκριθεί στα play off. Σε περίπτωση ήττας θα βρεθούν με το… ενάμισι πόδι εκτός συνέχειας.

Η Ρεάλ στο αποψινό ματς δεν θα έχει τον προπονητή της, Πάμπλο Λάσο, στον πάγκο, καθώς ο τελευταίος έχει τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής για την αποβολή και την συμπεριφορά του στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές. Επίσης δεν θα παίξουν οι τραυματίες Σέρχιο Γιουλ και Άντονι Ράντολφ.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Κώστα Παπανικολάου και Χασάν Μάρτιν, αλλά και τον Ααρον Χάρισον, ο οποίος λόγω προβλήματος στη μέση δεν έπαιξε ούτε στην Βαλένθια. 

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σερβία) και Ούρος Νίκολιτς (Σερβία).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις