Μπαρτζώκας: «Σημαντικό να κλείσουμε όσο γίνεται καλύτερα την χρονιά»

Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 19:07
UPD:19:08
INTIME SPORTS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Ανάλογη εικόνα με αυτή που παρουσίασε η ομάδα στο προχθεσινό ματς με την Βαλένθια, περιμένει και στην δεύτερη αναμέτρηση επί ισπανικού εδάφους με την Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Παρασκευής (2/04), για την 33η αγωνιστική της Euroleague.

Απών σε δεύτερο σερί ματς θα είναι ο Άαρον Χάρισον, καθώς οι ενοχλήσεις που έχει στη μέση δεν έχουν υποχωρήσει κι αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος που δεν αγωνίστηκε και με τις «νυχτερίδες».

«Θα πρέπει να μείνουμε σταθεροί στο πλάνο του παιχνιδιού και αμυντικά και επιθετικά», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

«Επίσης θα πρέπει να παίξουμε με την ίδια ένταση όπως κάναμε και απέναντι στη Βαλένθια. Προφανώς και είναι σημαντικό να παρουσιάσουμε και πάλι πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Καταρχήν κάθε νίκη σε κάνει να είσαι χαρούμενος. Η ήττα πάντα σε στενοχωρεί και σε πονά, με όποιο αντίπαλο και να παίζεις.

Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η χρονιά είναι σημαντικό να ολοκληρώσουμε με όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή και στο τέλος να κάνουμε ταμείο.

Για την ώρα, όμως, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Η Ρεάλ διεκδικεί την είσοδό της στα πλέι οφ. Δεν είναι συνηθισμένη σε μια τέτοια κατάσταση, καθώς συνήθως εξασφάλιζε μια θέση πολύ νωρίς. Θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και πολύ απαιτητικό.»

Από την πλευρά του, ο Σακίλ ΜακΚίσικ, είπε: «Είναι πάντα καλό να βγαίνεις στο παρκέ και να παλεύεις ανεξάρτητα με τη βαθμολογική θέση που βρίσκεσαι εσύ ή ο αντίπαλός σου. Είναι καλό για την ομάδα πάνω από όλα.

Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος που θέλει όταν αγωνίζεται να χάνει. Οπότε θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, όπως κάναμε και με την Βαλένθια.

Σίγουρα η ήττα στον πρώτο γύρο αποτελεί κίνητρο για εμάς. Έχω σκεφτεί πολύ εκείνη την αναμέτρηση. Δυστυχώς χάσαμε, όμως, ελπίζω πως θα καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτή που ακολουθεί.

Θέλουμε να βγούμε στο παρκέ, να παίξουμε σκληρά και να αποδείξουμε πως αξίζαμε να είμαστε στα play off. Θα πρέπει να παίξουμε πραγματικά πολύ καλή άμυνα για να τους κερδίσουμε.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις