«Ζεστή» για Ερερίν η ΑΕΚ

Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 18:24
UPD:18:31
EPA/RODRIGO JIMENEZ
A- A A+

Ο γκολκίπερ της Αθλέτικ Μπιλμπάο Ιάγκο Ερερίν φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ για το προσεχές καλοκαίρι.

Η Ένωση αναζητεί τον τερματοφύλακα που θα πάρει φανέλα βασικού την επόμενη περίοδο κι εκτός απο τον Βραζιλιάνο Φαμπιάνο της Ομόνοιας και τον Ουκρανό Μπόικο της Ντιναμό Κιέβου, έχει ξεκινήσει επαφές και για τον 33χρονο (1.87 ύψος) Ισπανό πορτιέρε των Βάσκων, Ιάγκο Ερερίν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων», Παναγιώτης Κονέ, είχε πριν από λίγο καιρό απευθείας επαφή με έμπειρο γκολκίπερ εκφράζοντάς του το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας για να συνεργαστούν. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους μετά τη λήξη της περιόδου, κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της ΠΑΕ.

Ο Ερερίν ήταν βασικός στην Αθλέτικ Μπιλμπάο μέχρι και τη σεζόν 2018/2019, γράφοντας μάλιστα 35 συμμετοχές στην La Liga εκείνη τη χρονιά.

Πέρυσι περιορίστηκε σε δεύτερο ρόλο παίζοντας σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος και τέσσερις του Copa del Rey, ενώ φέτος δεην υπολογίζεται. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και είναι μια βατή περίπτωση για την ΑΕΚ καθώς και ο ίδιος επιθυμεί να φορέσει τη φανέλα της.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις