Γιατί ο Ντοναρούμα έβαλε σε αναμονή τις συνομιλίες με τη Μίλαν

Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 13:29
UPD:13:30
REUTERS/ALBERTO LINGRIA
A- A A+

Γιατί ο Τζίτζι Ντοναρούμα δεν υπογράφει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μίλαν; Επειδή, σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, θέλει να βεβαιωθεί ότι θα παίξει το Champions League την επόμενη σεζόν.

Ο 22χρονος βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Ιταλίας ακόμη δεν έχει κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, σε επίπεδο συλλόγων.

Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο και, σύμφωνα με αναφορές στην Ιταλία, έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις των «ροσονέρι» για ανανέωση. 

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της εφημερίδας, θέλει να βεβαιωθεί ότι θα παίξει στο Champions League την επόμενη σεζόν και γι΄ αυτόν το λόγο θέτει σε αναμονή νέες συνομιλίες για συμβόλαια.

Η τρέχουσα συμφωνία του είναι για 6 εκ. ευρώ ετησίως και η τελευταία προσφορά των «ροσονέρι» ήταν 8 εκ. ευρώ το χρόνο.

Ωστόσο, η Gazzetta επισημαίνει ότι πολλοί κορυφαίοι σύλλογοι σε όλη την Ευρώπη έχουν ήδη βασικό τερματοφύλακα και δεν ψάχνουν για νέο, επομένως η Μίλαν ελπίζει ότι ο Ντοναρούμα θα υπογράψει τελικά.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο πράκτοράς του, Μίνο Ραϊόλα, θέλει συμβόλαιο 10 εκ. ευρώ ετησίως έως το 2023 και ρήτρα αποδέσμευσης στη συμφωνία.

Οι Λομβαρδοί, πάντως, εξετάζουν πιθανούς αντικαταστάτες του Ντοναρούμα, που κράτησε το «μηδέν» σε 10 από τους συνολικά 38 αγώνες που έχει παίξει φέτος με τη Μίλαν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις