Πέντε κρούσματα κορωνοϊού στα Τρίκαλα

Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 09:16
UPD:09:18
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσαν τα Τρίκαλα, μία ημέρα μετά τον καθιερωμένο έλεγχο της 30ής Μαρτίου, που είχε δείξει ένα μέλος της ομάδας της Super League 2 να έχει προσβληθεί από τον ιό.

Ως εκ τούτου η θεσσαλική ομάδα μετρά πέντε συνολικά κρούσματα στις τάξεις της, ενώ βάσει των όσων προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, η αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος αναμένεται να αναβληθεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Θεσσαλών, ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υποβληθεί σε νέα τεστ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξε διασπορά του ιού και σε άλλα μέλη της ομάδας, ενώ στο κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα δεν αναφέρεται εάν τα μέλη που νοσούν είναι παίκτες ή, ανήκουν στο τεχνικό τιμ.

Η ενημέρωση του συλλόγου: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει ότι κατά τον σημερινό έλεγχο ανίχνευσης κορονοϊού υπήρξαν τέσσερα νέα κρούσματα.

Άπαντες τίθενται σε καραντίνα σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει και νέος έλεγχος. Ευχόμαστε σε όλους ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην οικογένεια μας.

Αύριο το πρωί σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα κάνει νέα μοριακά τεστ.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις