Σε χρόνο... ρεκόρ η επιστροφή του Μαουρίσιο

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 18:51
UPD:18:53
Eurokinissi Sports/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
A- A A+

Με όλα τα «δυνατά χαρτιά του» θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (4/04) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 2η αγωνιστική των play off της Super League.

Αυτό διότι ο Λάζλο Μπόλονι μπορεί να υπολογίζει και στον Μαουρίσιο Σιλβέιρα, ο οποίος ακολούθησε μεν την Τετάρτη (31/03) ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο, δε, από την Πέμπτη (1/04) θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς κι εκτός απρόοπτου θα βρίσκεται στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Πρόκειται αν μη τι άλλο για μία επιστροφή... ρεκόρ για τον Βραζιλιάνο, καθώς 16 μέρες πριν είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση μηνίσκου, αλλά η θέλησή του ήταν τέτοια που τον έκανε να επιστρέψει πάρα πολύ νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Ο 32χρονος μέσος αναμένεται να ξεκινήσει αύριο προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα κι αν δεν προκύψει κάποιο... απρόοπτο, θα συμπεριληφθεί στις επιλογές του Λάζλο Μπόλονι για τον αγώνα με την πρώην ομάδα του.

Από κει και πέρα είναι θέμα του Ρουμάνου τεχνικού αν θα τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα (και για πόσο διάστημα) ή θα τον κρατήσει ως επιλογή από τον πάγκο.


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις