Παναθηναϊκός: Μπήκε και ο Νιάς

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 19:30
UPD:19:34
Eurokinissi Sports/ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ
A- A A+

Ευχάριστες ειδήσεις είχε η σημερινή (30/03) προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού από το «μέτωπο» των τραυματιών.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» Λάζλο Μπόλονι είδε στη διάρκεια της σημερινής (30/03) προπόνησης τους Νιάς, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ και Μολό να παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα, ενώ προσπάθεια για να προλάβει το ντέρμποι των play off με τον ΠΑΟΚ κάνει και ο Μαουρίσιο.

Μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Μπόλονι, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την Τρίτη (30/03) την προετοιμασία τους για το μεγάλο ματς με τους Θεσσαλονικείς, που είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής (4/03, 19:30) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play off της Super League.

Το ευχάριστο για το τεχνικό τιμ του «τριφυλλιού» ήταν το γεγονός ότι οι Νιάς, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μολό έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης και δείχνουν έτοιμοι για την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Εκτός έμεινε ο Φώτης Ιωαννίδης λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Βέλεθ και θεραπεία οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ.

Ο Μαουρίσιο καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να είναι έτοιμος να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του μετά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε, αλλά προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα τα καταφέρει ή, όχι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις