Αγουέρο: «Έτοιμος ν΄ αντιμετωπίσω τη νέα πρόκληση»

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 10:48
UPD:10:49
Pool via REUTERS/CLIVE BRUNSKILL
A- A A+

Με ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό μήνυμα, ο Σέρχιο Αγουέρο, αποφάσισε να αποχαιρετίσει την Μάντσεστερ Σίτι.

Μετά από 10 χρόνια παρουσίας στο «Ετιχαντ» ο Αργεντινός επιθετικός πήρε την απόφαση στα 32 του χρόνια να αλλάξει «σταθμό» μετά τη λήξη της σεζόν, έχοντας προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον αρκετών κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σε 384 συμμετοχές έως τώρα με την φανέλα της Σίτι ο διεθνής άσος έχει πετύχει 257 γκολ. Ο ίδιος θέλησε να αποχαιρετήσει με ένα ιδιαίτερο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους φιλάθλους της Σίτι, αλλά και όλους όσους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια:

«Όταν τελειώνει ένας κύκλος, προκύπτουν πολλές αισθήσεις. Μια τεράστια αίσθηση ικανοποίησης και υπερηφάνειας μένει σ΄εμένα που έχω παίξει για την Μάντσεστερ Σίτι, δέκα πλήρεις σεζόν, κάτι ασυνήθιστο για έναν επαγγελματία παίκτη στην σύγχρονη εποχή.

Δέκα σεζόν με σημαντικά γκολ, κατά την διάρκεια των οποίων κατάφερα να γίνω ο καλύτερος σκόρερ στην ιστορία και να δημιουργήσω έναν άφθαρτο δεσμό με όλους εκείνους που αγαπούν αυτόν τον σύλλογο.

Άνθρωποι που θα παραμείνουν για πάντα στην καρδιά μου. Έπρεπε να συμμετάσχω στην εποχή της ανοικοδόμησης το 2011, και με τις συμβουλές των ιδιοκτητών και τις συνεισφορές πολλών παικτών, έχουμε κερδίσει μια θέση μεταξύ των μεγαλύτερων στον κόσμο.

Το καθήκον να διατηρηθεί αυτή η άξια προνομιακή θέση, θα βαρύνει τους άλλους από τώρα και στο εξής. Όσο για εμένα, θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο για το υπόλοιπο της σεζόν, να κερδίζω όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους και να φέρνω πάντα περισσότερη χαρά στους οπαδούς.

Τότε θα αρχίσει ένα νέο στάδιο με νέες προκλήσεις και είμαι έτοιμος να τις αντιμετωπίσω με το ίδιο πάθος και τον ίδιο επαγγελματισμό που απαιτεί το υψηλό επίπεδο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις