Μουντιάλ 2022: Εκτός Εθνικής Ουαλίας οι Ρόμπσον-Κανού, Ματοντό και Ρόμπερτς

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 23:52
UPD:30/03/2021 00:04
Action Images via Reuters/MATTHEW CHILDS

 

Ράμπι Ματοντό (δεξιά)

A- A A+

Οι επικεφαλής της Εθνικής Ουαλίας, έθεσαν εκτός Εθνικής τους Χαλ Ρόμπσον-Κανού, Ράμπι Ματοντό και Τάιλερ Ρόμπερτς, πριν από τον προσεχή αγώνα με την Τσεχία, λόγω παραβίασης του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

«Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις ομάδες τους το απόγευμα. Η ουαλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, δεν θα κάνει κανένα άλλο σχόλιο επ’ αυτού», ανέφερε η ανακοίνωση της FAW.

Ενώ προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες για το πειθαρχικό παράπτωμα των τριών ποδοσφαιριστών, ο Ρόμπερτς, που αγωνίζεται στη Λιντς, θέλησε με προσωπικό μήνυμα στο Instagram να «απολογηθεί» για το λάθος του.

«Τέθηκα εκτός νωρίς ομάδας, αλλά οι κανόνες είναι... κανόνες και δεν θα έπρεπε να επιστρέψω στο ξενοδοχείο μετά την καθορισμένη ώρα», έγραψε ο μέσος της Εθνικής Ουαλίας.

«Ζητώ συγνώμη από την ομάδα, από το τεχνικό επιτελείο κι από τους φιλάθλους μας. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να κερδίσω τη θέση μου στην ομάδα για το προσεχές Euro».

Η Ουαλία ηττήθηκε στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 από το Βέλγιο με 3-1, όμως νίκησε το Μεξικό σε φιλικό αγώνα και αύριο (Τρίτη 30/03) θα αντιμετωπίσει την Τσεχία στο Κάρντιφ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις